Son Eklenenler
Elazığ da Bina Yıkımları Devam Ediyor
- - Maraş depremin ardından Elazığ da 3500 bina yıkıl...
Güneykent Tokide Fırın Açıldı
- - Güneykent Toki konutlarının olduğu alanda ekmek f...
Elazığ a 2. Organize Sanayi Yapılıyor
- - Elazığ a 2. organize sanayi yapımına başlandı....
Baskil de Doğalgaz Çalışmaları
- - Baskil de doğalgaz çalışmaları başladı....
Keban da doğalgaz çalışmaları devam ediyor
- - Keban ilçesine verilecek doğalgaz için alt yapı ...
Hedefimiz Elazığspor un Başarısıdır
Tarih:     5.09.2017 11:29:08
Kategori: Spor
Okunma: 925 defa okunmuştur
Erol’un desteği devam ediyor
Elazığspor Genel Sekreteri Mehmet Ali Erol; “Elazığspor’umuzun geçmişte olduğu gibi bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz. Adımız başkan da olsa, genel sekreter de olsa amacımız, hedefimiz ve gayemiz Elazığspor’un her daim başarılı olmasıdır.”ifadelerinde bulundu.
 
 
 
Elazığspor Kulübü’nde geçmiş yönetimlerde görev alan ve bir dönem de Elazığspor Kulüp Başkanlığı adaylığı için ismi geçen Mehmet Ali Erol, Başkan Sedat Karataş’ın görevi sürdürmesinin ardından genel sekreterlik görevine devam ediyor.
 
“HEDEFİMİZ ELAZIĞSPOR’UN BAŞARILI OLMASIDIR”
 
Elazığspor Kulübü Genel Sekreteri Mehmet Ali Erol yapmış olduğu değerlendirmede her zaman Elazığspor’un yanında olduklarını kaydetti. Erol; “Elazığspor’umuzun geçmişte olduğu gibi bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz. Adımız başkan da olsa, genel sekreter de olsa amacımız, hedefimiz ve gayemiz Elazığspor’un her daim başarılı olmasıdır.”ifadelerinde bulundu.
 
EROL’DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR
 
Elazığspor’un hedefinin bu yıl Süper Lig olduğunun da altını çizen Genel Sekreter Erol, şehirdeki birlik ve bütünlüğün de Elazığspor’u başarıya taşıyacak yolda en önemli etkenlerden biri olduğunu vurguladı. Taraftara da teşekkür eden Erol; “Bizim hedefimiz bu sezon Süper Lig’e çıkabilmek. Bu amacımız doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehirdeki birlik ve beraberlik de Elazığspor’umuzun başarısı için en önemli etkenlerden biri. Taraftarımıza da buradan teşekkür ediyorum. Özellikle MKE Ankaragücü mücadelesinde inanılmaz bir destekle takıma sahip çıktılar, ateşlediler. Bundan sonra Elazığ’daki maçlarda taraftarımızın desteğinin katlanarak devam edeceğine inanıyorum.”dedi.
Yorumlar (0)
 

Henüz yorum yapılmamış! İlk yorumu sen yap



Copyright ©2013 Gazete Elazığ - Elazığ Haber - Elazığ Haberler - Elazığ Son Dakika Haberler Elmar Yazılım Haber Sistemi
Aktif: 3  Ziyaretçi
Toplam: 904359  Ziyaret