Son Eklenenler
Elazığ da Bina Yıkımları Devam Ediyor
- - Maraş depremin ardından Elazığ da 3500 bina yıkıl...
Güneykent Tokide Fırın Açıldı
- - Güneykent Toki konutlarının olduğu alanda ekmek f...
Elazığ a 2. Organize Sanayi Yapılıyor
- - Elazığ a 2. organize sanayi yapımına başlandı....
Baskil de Doğalgaz Çalışmaları
- - Baskil de doğalgaz çalışmaları başladı....
Keban da doğalgaz çalışmaları devam ediyor
- - Keban ilçesine verilecek doğalgaz için alt yapı ...
Elazığ lı Kuyumcuya Silahlı Saldırı
Tarih:     24.05.2016 10:03:19
Kategori: Güncel
Okunma: 1667 defa okunmuştur

İstanbul'da kuyumculuk ile uğraşan Elazığ'lı iş adamı Hadi Turan'ın kuyumcu dükkanını soymak isteyen 4 kişi tarafından açılan ateş sunucu yaralandı.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yüzleri maskeli 4 kişi silah tehdidiyle Elif Kuyumcusu Sahibi Elazığ'lı Hadi Turan'ı soymaya çalıştı. Kuyumcu Hadi Turan da silahıyla karşılık verdi. Çatışma çıktı. Soygunu gerçekleştiremeyen silahlı 4 kişi kaçtı. Hadi Turan yüzünden ve boynundan yaralandı. Özel bir araçla Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılan Turan ameliyata alındı ancak hayati tehlikesi yok.
 
Olay sabah saat 10.00 sıralarında, Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesi İmam Hatip Lisesi Bulvarı'nda meydana geldi.
 
Edinilen bilgiye göre kuyumcunun önünde duran beyaz renkli bir araçtan yüzleri maskeli 4 kişi inerek kuyumcuya girdi. Silah tehdidiyle altınları çalmak isteyen 4 soyguncuya kuyumcu Hadi Turan silahıyla karşılık verdi. Çatışma çıktı. Çatışma sırasında 20' ye yakın silah silah sesi duyuldu.
 
Soyguncular amacına ulaşamadan geldikleri araçla olay yerinden uzaklaştı. Boynundan ve yüzünden yaralanan Hadi Turan, esnaf komşuları tarafından Gaziosmanpaşa'da bulunan Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırdı. Hayati tehlikesi olmayan Elazığ'lı kuyumcu Hadi Turan'in soyguncuların pompalı tüfekle ateş açtığı sırada kırılan cam parçaları ve saçmaların isabeti sonucu yaralandığı belirtildi.
 
Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Silahlı soyguncuları yakalamak için bölgede geniş çaplı arama yapılıyor. Havadan polis helikopteride destek verdiği çalışmalar devam ediyor. Olay yeri inceleme ekiplerinin kuyumcudaki çalışması da sürüyor.
Yorumlar (0)
 

Henüz yorum yapılmamış! İlk yorumu sen yap



Copyright ©2013 Gazete Elazığ - Elazığ Haber - Elazığ Haberler - Elazığ Son Dakika Haberler Elmar Yazılım Haber Sistemi
Aktif: 2  Ziyaretçi
Toplam: 902045  Ziyaret