Son Eklenenler
Elazığ da Bina Yıkımları Devam Ediyor
- - Maraş depremin ardından Elazığ da 3500 bina yıkıl...
Güneykent Tokide Fırın Açıldı
- - Güneykent Toki konutlarının olduğu alanda ekmek f...
Elazığ a 2. Organize Sanayi Yapılıyor
- - Elazığ a 2. organize sanayi yapımına başlandı....
Baskil de Doğalgaz Çalışmaları
- - Baskil de doğalgaz çalışmaları başladı....
Keban da doğalgaz çalışmaları devam ediyor
- - Keban ilçesine verilecek doğalgaz için alt yapı ...
Hakan Aygün Görevine Geri Döndü
Tarih:     25.02.2016 10:09:02
Kategori: Ekonomi
Okunma: 2505 defa okunmuştur
HAKAN AKGÜN MAHKEME KARARIYLA YENİDEN ATANDI
Elazığ su ürünleri araştırma enstitüsü müdürlüğü’ne Hakan Akgün mahkeme kararıyla yeniden atandı.
 
 
 
 
 
Elazığ su ürünleri araştırma enstitüsü müdürlüğü’ne Hakan Akgün mahkeme kararıyla yeniden atandı.
 
 
 
Elazığ su ürünleri araştırma enstitüsü müdürlüğü görevinden alınan Hakan Aygu Durumu mahkemeye taşımıştı. Aygün, davayı esastan kazanarak mahkeme kararıyla yeniden Enstitü Müdürlüğü görevine atandı. Hakan AKGÜN; “ ilk günkü aşk ile çalışmaya ve hizmete devam” dedi.
 
 
 
2012 Ekim ayında Şanlıurfa’dan Elazığ’a atanan ve göreve başlayan Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürü Hakan AKGÜN, yapmış olduğu çalışmalarla kapanma ile karşı karşıya kalan kurumu yapmış olduğu hizmetlerle kapanmaktan kurtarmış, Araştırma İstasyonu Müdürlüğü’nü Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’ne dönüştürmüş, görev yaptığı yaklaşık 3 yıl içerisinde Elazığ’a, Hükümetin ve Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı’nın yatırım programında olmayan 1050 m2 kapalı alana sahip yeni hizmet binası ve 300 m2 büyüklüğünde bir laboratuvar kazandırmış, Su Ürünleri Sektörüne ciddi ivme sağlayacak Elazığ başta olmak üzere 21 ilde ki balıkçıların sosyo-ekonomik yapısını iyileştirecek ve Kalkınma Bakanlığı tarafından da desteklenen yaklaşık 1 Milyon TL bütçeli “Doğu Anadolu Bölgesi İlleri Su Ürünleri Üretim ve Verimliğini Artırma” projesi ile bacasız fabrika konumunda olan inşaatı biten ve en az 10 kişinin istihdam edileceği “Su Ürünleri Ar-Ge ve Üretim Merkezi “’ni Elazığ’a kazandıran,  2014 yılında yapılan ve 300 kişinin katıldığı 3 gün devam eden Romanya, K. Irak ve KKTC’den de katılım sağlandığı Doğu Anadolu Bölgesi 5. Su Ürünleri Sempozyumu düzenlemiş yine görev boyunca yaklaşık 2.5 milyon TL ek bütçe ile kurumu ayağa kaldıran, 120 su ürünleri türünü içinde barındıran bir Balık Müzesi kuran, su ürünleri sektörüne ciddi ivme kazandıran 5 Su Ürünleri çalıştayı düzenleyen, Elazığ Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne 4 Tubitak Projesi, 3 Kalkınma Bakanlığı Projesi, 1 Fırat Kalkınma Ajansı Projesi kazandıran ve kurumdaki araştırma çıktıları olan bilimsel yayın sayısını 14’ den 66’lere çıkaran, Elazığ’da ve sorumluluk sahasındaki illerde balıkçılığın gelişimini sağlanması için Bölgesel Su Ürünleri Seminerleri adı altında Batman, Bingöl, Şanlıurfa, Sivas, Erzincan, Adıyaman, Bitlis, Muş, ve Elazığ’da seminerler düzenleyen  Müdür Hakan AKGÜN, 7 Haziran 2015 seçimleri haftasında görevden alınmıştı.
 
Durumu mahkemeye taşıyan AKGÜN, davayı esastan kazanarak mahkeme kararıyla yeniden Enstitü Müdürlüğü görevine atandı. Hakan AKGÜN; “ ilk günkü aşk ile çalışmaya ve hizmete devam” dedi.
Yorumlar (0)
 

Henüz yorum yapılmamış! İlk yorumu sen yap



Copyright ©2013 Gazete Elazığ - Elazığ Haber - Elazığ Haberler - Elazığ Son Dakika Haberler Elmar Yazılım Haber Sistemi
Aktif: 1  Ziyaretçi
Toplam: 901758  Ziyaret