Son Eklenenler
Elazığ da Bina Yıkımları Devam Ediyor
- - Maraş depremin ardından Elazığ da 3500 bina yıkıl...
Güneykent Tokide Fırın Açıldı
- - Güneykent Toki konutlarının olduğu alanda ekmek f...
Elazığ a 2. Organize Sanayi Yapılıyor
- - Elazığ a 2. organize sanayi yapımına başlandı....
Baskil de Doğalgaz Çalışmaları
- - Baskil de doğalgaz çalışmaları başladı....
Keban da doğalgaz çalışmaları devam ediyor
- - Keban ilçesine verilecek doğalgaz için alt yapı ...
Vali Zorludan Kahraman a Başarı Ödülü
Tarih:     4.02.2016 11:07:26
Kategori: Yerel
Okunma: 1573 defa okunmuştur
VALİ ZORLUOĞLU’NDAN KARAHAN’A BAŞARI ÖDÜLÜ
Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu Tarım ve Kırsal Kalkınma Kurumu Elazığ İl Koordinatörü Turan Karahan’ı gösterdiği başarılı çalışmalardan dolayı başarı belgesi ile ödüllendirdi.
 
 
Valilik Makamında gerçekleşen programda Tarım ve Kırsal Kalkınma Kurumu Elazığ İl Koordinatörü Turan Karahan’a başarı ödülünü veren Vali Zorluoğlu şunları kaydetti, “Tarım ve Kırsal Kalkınma Kurumunun IPARD 2 Lansman Programında TKDK İl Koordinatörü Turan Karahan’ın başarılı çalışmalarını görmüş, Elazığ’ın IPARD kapsamında Ankara’dan sonra ülke genelinde en çok kaynak kullandıran ikinci il olduğunu tespit etmiştik. Programda da kendilerini kutlamış ve başarı belgesi ile ödüllendireceğimizi ifade etmiştim. Başarı belgesini İl Koordinatörümüze takdim ediyor, başarılarının devamını diliyor ve Elazığ’a daha güzel hizmetler yapmasını diliyorum”.  
 
 
 
Tarım ve Kırsal Kalkınma Kurumu Elazığ İl Koordinatörü Turan Karahan da “Sayın Valimize bu jestlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu belgeyi sadece şahsım adına değil Tarım ve Kırsal Kalkınma Kurumu Elazığ İl Koordinatörlüğündeki tüm çalışma arkadaşlarım adına alıyorum. Bu ödülü en çok onlar hak ediyorlar. Sayın Valimizin bu ödülü bizi rehavete değil daha fazla çalışmaya sevk edecektir, inşallah Elazığ’ı çok daha iyi yerlere taşıma konusunda şevkimizi artıracaktır. Sayın Valimize teşekkür ediyorum” dedi.
Yorumlar (0)
 

Henüz yorum yapılmamış! İlk yorumu sen yap



Copyright ©2013 Gazete Elazığ - Elazığ Haber - Elazığ Haberler - Elazığ Son Dakika Haberler Elmar Yazılım Haber Sistemi
Aktif: 1  Ziyaretçi
Toplam: 901778  Ziyaret