Son Eklenenler
Elazığ da Bina Yıkımları Devam Ediyor
- - Maraş depremin ardından Elazığ da 3500 bina yıkıl...
Güneykent Tokide Fırın Açıldı
- - Güneykent Toki konutlarının olduğu alanda ekmek f...
Elazığ a 2. Organize Sanayi Yapılıyor
- - Elazığ a 2. organize sanayi yapımına başlandı....
Baskil de Doğalgaz Çalışmaları
- - Baskil de doğalgaz çalışmaları başladı....
Keban da doğalgaz çalışmaları devam ediyor
- - Keban ilçesine verilecek doğalgaz için alt yapı ...
2016 Yılı Ekonomik Başlangıç Yılı Olacak
Tarih:     28.12.2015 17:33:40
Kategori: Güncel
Okunma: 1614 defa okunmuştur
2016 ELAZIĞ EKONOMİ İÇİN YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI OLACAKTIR
Elazığ TSO 2015 son Meclis Toplantısı A.Hamit Kaya başkanlığında Meclis Üyelerinin yoğun katılımı ile yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Kaya, 2016 yılının Elazığ ekonomi ve sanayisi adına yeni bir dönemin başlangıcı olacağına inandığını ifade etti.
 
2016 Yılına Umutlarla Giriyoruz
 
Toplantının açılış konuşmasını yaban Elazığ TSO Meclis Başkanı A.Hamit Kaya, 2015 yılının ekonomi  ve sanayi anlamında  ilimiz için kayıp bir yıl olarak geride kaldığına işaret ederek, “Çok değerli Meclis Üyeleri, 2015 yılı malumunuz olduğu üzere Ülkemizin seçimlerle, dış politika ve terörle yoğunlaştığı, ekonomi ve sanayinin ikinci planda kaldığı bir yıl olarak geride kalmıştır.
 
Kurulan 64. Hükümet ekonomi ve sanayinin ihmal edildiğini görmüş ve çok önemli tedbirler almaya başlamıştır. Bu tedbirler kapsamında ilk uygulama olarak 16 Aralık 2015 tarihinde yürürlüğe giren küçük esnafa 30 bin TL. faizsiz kredi, yeni girişimcilere KOSGEB üzerinden destekler ve benzeri uygulamaları hayata geçirmiştir. İş dünyası adına reform niteliği taşıyan destekler ise 2016 yılının başından itibaren kademeli olarak uygulamaya geçirileceği ifade edilmektedir. Tüm bu gelişmeler 2016 yılına Ülke iş dünyası olarak büyük umutlarla giriyoruz. Umuyoruz bu dönemde Elazığ için büyük önem taşıyan yeni Teşvik Yasası’nda da yeni bir düzenleme yapılacaktır. Odamız Yönetim Kurulu ilimizin bu beklentileriyle ilgili olarak Sayın Başbakan başta olmak üzere ilgili tüm bakanlarla birebir görüşerek ve dosya takdim ederek bu talebimizi iletmiştir. Ben bu düşüncelerle, sizlerin şahsında tüm Elazığ TSO üyelerinin ve halkımızın yeni yılını kutluyor, sağlık, huzur ve esenlikler getirmesini Yüce Allah (c.c.)’tan niyaz ediyorum” dedi.
 
 
 
2015 Faaliyet Raporu Okundu
 
Başkan Kaya’nın açılış konuşmasının ardından 2015 yılı bütçesini değerlendiren Elazığ TSO Hesapları İnceleme Komisyonu Üyeleri hazırlamış oldukları rapor hakkında bilgiler vererek, Elazığ TSO Yönetim Kurulu’na çok önemli tasarruf tedbirleri uygulayarak bütçeyi olumlu şekilde geliştirdikleri için teşekkür ettiler.
 
Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’da 2015 yılı Elazığ TSO Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu hakkında bilgiler vererek, Ülke olarak sıkıntılı bir yıl geçirmelerine rağmen Üyelere ve Halkımıza yönelik olarak imkanlar ölçüsünde önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini ifade etti.
 
2016 yılı bütçesinin tartışılarak onaylanmasının ardından, 2015 yılı Elazığ TSO Yönetim Kurulu Faaliyet raporu okundu.
 
Meclis Üyelerinin görüş ve önerilerinin sunulmasının ardından toplantı sona erdi. 
discount prescriptions coupons prescription coupon canada drug pharmacy coupon
Yorumlar (0)
 

Henüz yorum yapılmamış! İlk yorumu sen yap



Copyright ©2013 Gazete Elazığ - Elazığ Haber - Elazığ Haberler - Elazığ Son Dakika Haberler Elmar Yazılım Haber Sistemi
Aktif: 1  Ziyaretçi
Toplam: 904642  Ziyaret