Son Eklenenler
Elazığ da Bina Yıkımları Devam Ediyor
- - Maraş depremin ardından Elazığ da 3500 bina yıkıl...
Güneykent Tokide Fırın Açıldı
- - Güneykent Toki konutlarının olduğu alanda ekmek f...
Elazığ a 2. Organize Sanayi Yapılıyor
- - Elazığ a 2. organize sanayi yapımına başlandı....
Baskil de Doğalgaz Çalışmaları
- - Baskil de doğalgaz çalışmaları başladı....
Keban da doğalgaz çalışmaları devam ediyor
- - Keban ilçesine verilecek doğalgaz için alt yapı ...
Elazığ daki cinayetin zanlıları yakalandı
Tarih:     25.08.2015 13:25:36
Kategori: Yaşam
Okunma: 2089 defa okunmuştur

FIRAT AĞDAŞ’IN ZANLILARINDAN BİR KİŞİ TUTUKLANDI

18 Ağustos 20015 tarihinde Elaızğ’ın Harput Mahallesi pancarlık mevkiinde gece boğazı kesilerek öldürülen birahane işletmecisi Fırat Ağdaş’ın cinayet zanlıları olar gözaltına alınan karı koca adliyeye sevk edildi.

Reklam 18 Ağustos 20015 tarihinde Elaızğ’ın Harput Mahallesi pancarlık mevkiinde gece boğazı kesilerek öldürülen birahane işletmecisi Fırat Ağdaş’ın cinayet zanlıları olar gözaltına alınan karı koca adliyeye sevk edildi. 18 Ağustos 2015 tarihinde Harput Mahallesi pancarlık mevkiinde bir aracın farları yanar vaziyette görülüne ve yanında kanlar içersinde bir kişinin yattığı ihbarının ardından olay yerine gelen 112 ekipleri boğası kesilerek öldürülmüş bir kişi ile karşılaştı.

Olayın Jandarmaya bildirilmesinin ardından, Elazığ il jandarma komutanlığında oluşturulan uzman bir ekip tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Coşkun Erişik (32) ve eşi Duygu Erişik (20) gözaltına alındılar. Cumhuriyet savcılığı tarafından alınan izinle zanlıların evinde yapılan aramalarda suç aleti bir bıçak ile jandarmaya götürülen zanlıları alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildiler. Zanlılardan Coşkun Erişik’in eşiyle birlikte pancarlık mevkiinde oturduğu sırada Maktül Fırat Ağdaş’ın yanlarına geldiğini ve yanında eşine küfür ettiğini bu nedenle cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

Zanlılar adliyeye sevk edildiği sırada adliye önünde toplanan Fırat Ağdaş’ın yakınları zanlılara tepki gösterdi. Jandarmanın aldığı sıkı güvenlik önlemleri arasında zanlılar adliyeye götürüldüler. Zanlıların adliyede savcılıktaki ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından Duygu Erişik serbest bırakılırken, Coşkun Erişik tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

 

Sıcak satış programı satın almak için tıklayın

Yorumlar (0)
 

Henüz yorum yapılmamış! İlk yorumu sen yap



Copyright ©2013 Gazete Elazığ - Elazığ Haber - Elazığ Haberler - Elazığ Son Dakika Haberler Elmar Yazılım Haber Sistemi
Aktif: 3  Ziyaretçi
Toplam: 894772  Ziyaret