Son Eklenenler
Elazığ da Bina Yıkımları Devam Ediyor
- - Maraş depremin ardından Elazığ da 3500 bina yıkıl...
Güneykent Tokide Fırın Açıldı
- - Güneykent Toki konutlarının olduğu alanda ekmek f...
Elazığ a 2. Organize Sanayi Yapılıyor
- - Elazığ a 2. organize sanayi yapımına başlandı....
Baskil de Doğalgaz Çalışmaları
- - Baskil de doğalgaz çalışmaları başladı....
Keban da doğalgaz çalışmaları devam ediyor
- - Keban ilçesine verilecek doğalgaz için alt yapı ...
Elazığ da Modern Otopark Hizmete Girdi
Tarih:     7.07.2015 16:30:37
Kategori: Ekonomi
Okunma: 1524 defa okunmuştur
ELEKTROMEKANİK OTOPARK HİZMETE GİRDİ
 Modern kentleşme yolunda atılmış önemli bir adım olan elektromekanik otoparklar, dar alanda kapsamlı hizmet olanağı sağlıyor.
 
 
 
 
 
Salı Pazarında hizmete sunulan 4 üniteden oluşan, 48 araç kapasiteli elektromekanik otopark; pratik, güvenli ve ekonomik çözüm sunma özelliği taşıyor. Sürücülerin araçlarını asansörlerden birine park etmesinin ardından, araç otomatik taşıyıcılar tarafından en uygun park noktasına yerleştiriliyor. Çok kısa sürede tamamlanan işlemin ardından ise sürücü dilediği zaman yine çok kısa sürede aracını geri alabiliyor.
 
 
 
Araçların iklim koşulları ve çevresel etkilerden korunduğu akıllı otoparksistemi, beş araçlık bir alana 48 aracın park etmesine olanak sağlıyor. Portatif yapıları sayesinde kısa sürede kurulumu gerçekleştirilen akıllı otoparklar, istenilen her noktaya taşınabilme özelliği de taşıyorlar.
 
 
 
            ŞEHRİN SORUNLARINA KALICI VE AKILCI ÇÖZÜMLER
 
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, çok katlı elektromekanik otoparkların modern şehirleşme yolunda atılmış önemli bir adım olduğunu belirterek, "Seçim öncesi sunduğumuz projelerden birini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimizin sorunlarına kalıcı, akılcı ve teknolojik çözümler üretiyoruz. Attığımız her adımda bir sonraki adımı hesaplayarak, yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bizler bugün için değil, şehrin gelecek 50 yılını hesaplayarak, çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
 
 
 
Bu projeyle modern şehirlerinotopark sorununa getirilebilecek en akılcı çözümü şehrimize kazandırdık. Şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda elektromekanik otoparkları şehrimizin farklı noktalarında da kuracağız. Son derece güvenli ve pratik kullanıma sahip olan akıllı otoparkımız şehrimize hayırlı olsun" diye konuştu.
discount prescriptions coupons blog.nvcoin.com canada drug pharmacy coupon
Yorumlar (0)
 

Henüz yorum yapılmamış! İlk yorumu sen yap



Copyright ©2013 Gazete Elazığ - Elazığ Haber - Elazığ Haberler - Elazığ Son Dakika Haberler Elmar Yazılım Haber Sistemi
Aktif: 1  Ziyaretçi
Toplam: 903849  Ziyaret