Son Eklenenler
Elazığ da Bina Yıkımları Devam Ediyor
- - Maraş depremin ardından Elazığ da 3500 bina yıkıl...
Güneykent Tokide Fırın Açıldı
- - Güneykent Toki konutlarının olduğu alanda ekmek f...
Elazığ a 2. Organize Sanayi Yapılıyor
- - Elazığ a 2. organize sanayi yapımına başlandı....
Baskil de Doğalgaz Çalışmaları
- - Baskil de doğalgaz çalışmaları başladı....
Keban da doğalgaz çalışmaları devam ediyor
- - Keban ilçesine verilecek doğalgaz için alt yapı ...
Ortaokul öğrencilerinden bilim fuarı
Tarih:     30.05.2015 11:39:57
Kategori: Yaşam
Okunma: 1604 defa okunmuştur
Ortaokul öğrencilerinden bilim fuarı
Elazığ’ın Baskil ilçesinde Mustafa Bilbay Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan birbirinden farklı projeler bilim fuarında sergilendi.
 
 
 
Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan 'Eğitimde iş birliği protokolü' kapsamında Baskil ilçesi Mustafa Bilbay Ortaokulu’nda bilim fuarı açıldı. Açılış konuşmasını okul müdürü Mehmet Güneş yaparak, imkan verilen öğrencilerin bir birinden farklı projeleri hayata geçirdiğini belirtti. Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci ise çocukları bir merakla ilme sevk etmenin yolunu bulmak gerektiğini belirterek, fuarın gelecek nesiller için önemli olduğunu söyledi.
 
Mustafa Bilbay Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan kolay ütü, tek makine çift yıkama, tembel yatağı gibi projelerin yer aldığı fuarın açılışını Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Mashar Ayas, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Karayıl yaptı.
 
Açılışın ardından birbirinden farklı projelerin yer aldığı stantları gezen protokol üyeleri ve davetliler öğrencilerden bilgi aldı. Programın sonunda Prof. Dr. Mehmet Cebeci tarafından Mustafa Bilbay Ortaokulu öğretmeni aynı zamanda proje koordinatörü Mustafa Demirel’e plaket, öğrencilere ise madalya verildi.
Yorumlar (0)
 

Henüz yorum yapılmamış! İlk yorumu sen yap



Copyright ©2013 Gazete Elazığ - Elazığ Haber - Elazığ Haberler - Elazığ Son Dakika Haberler Elmar Yazılım Haber Sistemi
Aktif: 1  Ziyaretçi
Toplam: 904442  Ziyaret