Son Eklenenler
Elazığ da Bina Yıkımları Devam Ediyor
- - Maraş depremin ardından Elazığ da 3500 bina yıkıl...
Güneykent Tokide Fırın Açıldı
- - Güneykent Toki konutlarının olduğu alanda ekmek f...
Elazığ a 2. Organize Sanayi Yapılıyor
- - Elazığ a 2. organize sanayi yapımına başlandı....
Baskil de Doğalgaz Çalışmaları
- - Baskil de doğalgaz çalışmaları başladı....
Keban da doğalgaz çalışmaları devam ediyor
- - Keban ilçesine verilecek doğalgaz için alt yapı ...
Elazığspor:3 Antalyaspor:1
Tarih:     26.05.2015 09:39:23
Kategori: Spor
Okunma: 1541 defa okunmuştur
Elazığspor:3 Antalyaspor:1
PTT 1. Lig’in son haftasında Elazığspor kendi evinde Antalyaspor’u 3-1 mağlup etti.
 
 
 
MAÇTAN DAKİKALAR
5. dakikada Taner Yalçın’ın verdiği pasla buluşan Berk Yıldız'ın sol çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu.1-0
 
6. dakikada topu ceza sahasında önünde bulan Oğuz Mataracı'nın şutunda top ağlara gitti. 1-1  
 
59. dakikada İzzet Yıldırım orta sahadan aldığı topu ceza sahasına kadar sürdürdükten sonra pasını Hakan Bilgiç’e verdi. Hakan Bilgiç’in vuruşunda top kaleci Fornezzi’de kaldı. 
 
73. dakikada Onur Güney’e ceza sahası içerisinde Yavuz Özsevim faul yapınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Taner Yalçın, kaleciyi ters köşeye yatırarak topu filelerle buluşturdu. 2-1
 
76. dakikada Oğuz Mataracı’nın köşe vuruşunda Berk İsmail Ünsal'ın rövaşatasında ile topa vurdu ancak meşin yuvarlak kalenin sağ direğinin kenarından auta çıktı. 
 
77. dakikada Berk Yıldız’ın pasında topla buluşan Taner Yalçın'un şutunda meşin yuvarlak filelerle buluştu.3-1
 
81. dakikada Furkan Yılmaz’ın pasında Berk İsmail Ünsal'un gelişine vuruşunda top üst direkten döndü.
 
 
 
 
GÖKSU: "HEDEFİMİZ SÜPER LİG"  
Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, hedeflerinin Play-off'tan üçüncü olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselmek olduğunu ve futbolcularının bunu elde edebileceğini söyledi.  
 
PTT 1. Lig'in son haftasında Antalyaspor, deplasmanda Elazığspor'a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın da teknik adamları açıklamalarda bulundu. 
 
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, “Skordan ziyade her iki takımın da fazla bir iddiası olmadığı için bazı genç futbolcularım vardı onları sahaya sürdüm. Hem oyun anlamında hem de oyun anlayışı ile alakalı onların da bu sisteme alışması için güzel şeyler gördüm. Bunun neticesinde 3-1 galip geldik. Benim için önemli olan bütün gençlere fırsat vererek görmekti, bu da gerçekleşti. Antalyaspor Play-off'u garantilememiş olarak gelseydi bu fırsatı yakalayamayacaktık. Öyle iddialı bir maçta tüm gençleri sürdüğünüz zaman insanlar şaibe falan düşünür, çok şükür öyle bir şey de olmadı. Bizim için iyi bir galibiyet, herkes tatile moralli bir şekilde gidecek. Artık önümüzdeki sezonun hazırlıklarını yapıp kampa katılacağız” dedi.
  
ANTALYASPOR CEPHESİ
Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu da Play-off'a odaklandıklarını vurgulayarak, “Bugün genç kardeşlerimize fırsat verdik, onlarda ellerinden geleni yaptı. Elazığspor’u da galibiyetinden dolayı tebrik ediyor, yeni sezonda da başarılar diliyorum. Bizim hedefimiz artık Play-off'tan üçüncü olarak çıkmak. İnşallah onu da futbolcu kardeşlerimizin üstün gayreti ile mutlaka elde edeceğiz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
discount prescriptions coupons prescription coupon canada drug pharmacy coupon
Yorumlar (0)
 

Henüz yorum yapılmamış! İlk yorumu sen yap



Copyright ©2013 Gazete Elazığ - Elazığ Haber - Elazığ Haberler - Elazığ Son Dakika Haberler Elmar Yazılım Haber Sistemi
Aktif: 1  Ziyaretçi
Toplam: 894627  Ziyaret