Son Eklenenler
Elazığ da Bina Yıkımları Devam Ediyor
- - Maraş depremin ardından Elazığ da 3500 bina yıkıl...
Güneykent Tokide Fırın Açıldı
- - Güneykent Toki konutlarının olduğu alanda ekmek f...
Elazığ a 2. Organize Sanayi Yapılıyor
- - Elazığ a 2. organize sanayi yapımına başlandı....
Baskil de Doğalgaz Çalışmaları
- - Baskil de doğalgaz çalışmaları başladı....
Keban da doğalgaz çalışmaları devam ediyor
- - Keban ilçesine verilecek doğalgaz için alt yapı ...
Yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk!
Tarih:     21.05.2015 09:02:02
Kategori: Spor
Okunma: 1430 defa okunmuştur
 
Yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk!
PTT 1. Lig’de mücadele eden Elazığspor, evinde Antalyaspor’la karşılaşacağı son maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk!
Antalyaspor maçına birkaç genç oyuncu ile çıkarak kazanmak istediklerini ifade eden Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, yeni sezonda da hedeflerinin şampiyonluk olacağını, kendisininde bu yüzden bu takımda yer aldığını söyledi.  
 
PTT 1. Lig'de mücadele eden Elazığspor, evinde Antalyaspor'la karşılaşacağı son maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Bayram Bektaş ve yardımcıları yönetiminde güne iki idmanla başlayan Elazığspor'da Hamidou Traore ile Kemal Tokak yer almadı. İlk antrenmanda taktik çalışan Elazığspor, ikinci antrenmanda ise U-21 takımı ile hazırlık maçı yaptı.
 
Takımda son durumun gayet iyi olduğunu belirten Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, "Antalyaspor bildiğiniz gibi Play-off’u garantilemiş bir takım. Ama ne olursa olsun galibiyet için gelecek. Biz de galip gelmek istiyoruz. Bunun dışında görmek istediğimiz son birkaç genç arkadaşımız var. Geçen hafta oynattık. Önümüzdeki sezon faydalanabilir miyiz ona göre kadronun içinde olup olmayacaklarını görmek açısından fırsat vereceğim. Bu maçta da 2-3 tane daha genç futbolcumuz var. Onları da oynatarak inşallah galibiyetle karşılaşmayı bitiririz. Buda bizim için tatile girmeden moral olur" dedi.
  
"YENİ SEZONDA HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"
Transfer çalışmalarının da devam ettiğini dile getiren Bektaş, "Sağlıklı bir şekilde çalışmak zorundayız. Hata yapma şansımız yok. Yeni sezonda bizim bir hedefimiz var. Başkanımızla yeni sezon için anlaşırken o hedefi koyduk. Şampiyonluğa oynamak istiyorsak, ona göre futbolcularınız olacak. Mevkiye göre, bu yarışta olacak futbolcuları almak zorundayız. Çünkü rakiplerimizi göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Önümüzdeki sezon çok zor bir lig olacak. O yüzden biz bu yarışın içinde 'varız' demek istiyorsak gerçekten kaliteli, nokta transferler yapmak zorundayız. Çünkü eksiğimiz çok. Bunu da son maçlarda gördük. Bu paralelde gereken mevkilere, gerekli transferleri yapacağız. Bunun da çalışmaları sürüyor. İstişare yapıyoruz. İşte en iyi, en ucuz, bonservisi olmayan, futbolcuları bulmaya çalışıyoruz. Sonuçta bütçemize göre transfer yapacağız. Futbolculara, çok astronomik rakamlar ödeyemeyiz" diye konuştu.
 
"YENİ SEZON İÇİN 1 TEMMUZ'DA TOP BAŞI YAPARIZ"
Kamp programlarını da belirlediklerini aktaran Bektaş şöyle konuştu:
"Kamp yapılacak yerlerde kalacağımız mekanlarla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bu sene lig 14 Ağustos’ta başlıyor. Dolayısıyla biz herhalde 1 Temmuz’da top başı yaparız. İlk etap için Bolu’yu düşünüyoruz. Birkaç tane alternatifimiz var. En sağlıklı kamp ortamı hangisi bizim için iyi olursa onu tercih edeceğiz. 2. etap kampını da yurt dışında yapmak istiyoruz. Onun görüşmelerini yapıyoruz başkanımızla. Hollanda, İsviçre veya Avusturya olabilir. Bizim için en önemli olan kadronun sistemini, taktiğini oturtmak açısından hazırlık maçları çok önemli. Dolayısıyla oradaki süreçte hazırlık maçlarımızı yaparak güzel bir kamp geçirmek istiyoruz.
 
 
Yorumlar (0)
 

Henüz yorum yapılmamış! İlk yorumu sen yap



Copyright ©2013 Gazete Elazığ - Elazığ Haber - Elazığ Haberler - Elazığ Son Dakika Haberler Elmar Yazılım Haber Sistemi
Aktif: 2  Ziyaretçi
Toplam: 903374  Ziyaret